Național Ultima oră
Gemenii Stegaru, campioni și vicecampioni europeni la karate
Gemenii Stegaru, campioni și vicecampioni europeni la karate
12/06/2024 ⋅ 0 comentarii

Gemenii, elev fruntaș Anamaria Stegaru și elev fruntaș Dragoș Stegaru, elevi în clasa a IX-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, s-au impus din nou pe tatami, la cea de-a 35-a ediție a Bihor Open 2024, unde au cucerit 8 medalii, dintre care 3 de aur, 3 de argint și 2 de bronz.

     Anamaria s-a impus la kobudo și kumite, iar Dragoș la kumite -68 kg, respectiv -78 kg.

     În drumul lor spre victorii, au dat peste participanți foarte bine pregătiți, la startul competiției aliniindu-se sute de concurenți, din 10 țări: Croația,  Republica Cehă, România, Slovacia, Serbia, Ucraina, Ungaria și Bangladesh, Egipt, India.

     „Cei doi campioni dedică timp pentru a practica sportul de performanță și fiecare ocazie pe care o au la dispoziție o folosesc pentru călătoria lor spre disciplină și perfecționarea tehnicilor, alături de senseiul lor. Urmează cu încredere cariera militară, apropiindu-se cu pași repezi de finalul primului an de studiu.Vă felicităm pentru distincțiile obținute și vă urăm mult succes în competițiile viitoare!”, au transmis reprezentanții Colegiului de la Breaza.


Foto: Valentin Costică


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.