Național Social Life Ultima oră
Mihai Neșu, îngerul copiilor cu dizabilități, împlinește astăzi 40 de ani
Mihai Neșu, îngerul copiilor cu dizabilități, împlinește astăzi 40 de ani
19/02/2023 ⋅ 0 comentarii

Mihai Neșu, îngerul copiilor cu dizabilități, împlinește astăzi, 19 februarie, 40 de ani. Cu acest prilej, reprezentanții Fundației care îi poartă numele i-au transmis un emoționant mesaj de felicitare, însoțit de un material video în care toți cei care îl îndrăgesc i-au transmis urări de bine. 

„E ziua lui Mihai. Împlinește 40 ani din care 12 au fost altfel. Nu știm dacă pe Mihai îl caracterizează mai mult ceea ce a fost, fotbalistul Mihai Nesu sau ce este acum: omul care își iubește aproapele. Probabil prezentul pentru care și-a curățit viața. Ce știm sigur e ca pe Mihai il caracterizează verbul “a fi” căci el doar este și asta nu e puțin. Mihai este puternic, bun, blând, înțelegător, harnic, iertător, darnic, prietenos, talentat, carismatic, întreprinzător, încrezător, credincios, discret, glumeț, plin de iubire, uimitor. La mulți ani mântuitori Mihai Nesu! Cu tine sigur viața multora dintre noi este mai frumoasa! Îți mulțumim! Îți dorim sa fii! Cât despre sănătate îndrăznim sa cerem sa fii și sănătos cu voia lui Dumnezeu. Amin.  Mulți ani trăiască!”, au scris reprezentanții fundației pe pagina de socializare. 

Toți cei care doresc să îl ajute pe Mihai Neșu în construcția Centrului „Sfântul Nectarie” o pot face într-unul dintre conturile de mai jos sau print-un SMS cu mesajul „CRED” la 8844.

La mulți ani, Mihai Neșu!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.