Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Bianca Henegaru și Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” au primit astăzi distincția Bene Merenti din partea CJA
Bianca Henegaru și Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” au primit astăzi distincția Bene Merenti din partea CJA
28/06/2022 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, 28 iunie, Alessandra Bianca Henegaru, singura elevă cu media 10 la Bacalaureat în județul Arad, și Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”  au primit din partea Consiliului Județean Arad diploma Bene Merenti. 

„Am primit-o astăzi pe Bianca Alexandra Henegar, singura elevă cu media 10 la Bacalaureat în județul Arad. I-am conferit distincția Bene Merenti pentru felul în care a înțeles să se implice la școală, să își construiască o carieră și să fie un model pentru tinerii din jurul său. Din discuțiile de astăzi am înțeles că este interesată de studierea limbii chineze și că își dorește o societate în care oamenii buni au mai multe pârghii să se exprime și să acționeze. Felicitări, Bianca Alexandra Henegar! De la tinerii ca tine așteptăm ca în viitor să găsească pentru România cele mai bune soluții!

Am acordat astăzi si Colegiului Național "Dimitrie Țichindeal" distincția Bene Merenti, și nu doar pentru că este singurul din Arad cu o medie de 10 la bacalaureat, ci pentru toate cele 50 de note 10 obținute de absolvenții săi la diferite probe ale examenului de bacalaureat.”, a transmis președintele CJA, Iustin Cionca. 

În urma rezultatelor obținute înainte de contestații, Colegiul Naţional „Preparandia-Dimitrie Ţichindeal” se află pe locul I în Vestul României şi pe locul al V-lea în Transilvania.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.