Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Ea este Alessandra Bianca Henegaru și este singura elevă din Arad care a luat 10 la Bacalaureat!
Ea este Alessandra Bianca Henegaru și este singura elevă din Arad care a luat 10 la Bacalaureat!
27/06/2022 ⋅ 2 comentarii

O cheamă Alessandra Bianca Henegaru, are 18 ani, este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad și este singura elevă din Arad care obținut nota 10 la Bacalaureat. 

Desigur, dincolo de acest rând, totul ar putea părea simplu. Însă în spatele acestui rezultat este vorba de multă muncă, seriozitate și perseverență, căci despre ce altceva ar putea vorbi faptul că ea este și Șefa de promoție cu media 9,92 pe toți cei patru ani de studiu?

Nimic mai frumos în a auzi și simți emoția unui astfel de copil (fără supărare, Alessandra!) imediat după aflarea rezultatului! Așadar, cu propria emoție în voce și suflet am sunat-o!

-Alessandra, cum e să fii SINGURA elevă de 10 din Arad?

-Nici nu știu ce să vă spun! Este o experiență deosebită... nici nu știu cum să vă descriu! Este incredibil pentru mine!

-Cum au fost subiectele de la BAC pentru tine?

-Nu mi s-au părut nici prea grele, dar nici prea ușoare. Au fost de un nivel mediu pentru mine. 

-Care este următorul pas? 

-Să mă înscriu la facultate, dar încă nu m-am hotărât unde anume. După ce mi-am aflat media, am zis să mă mai gândesc puțin. 

Emoție reală și bucurie care cu ușurință ar putea fi scrisă cu majusculă. BUCURIE pentru părinți, pentru întreaga familie, pentru profesori și pentru arădeni. 

Ea este Alessandra Bianca Henegaru, are 18 ani, este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național "Preparandia Dimitrie Țichindeal" din Arad, este Șefa de promoție 2022, este pasionată de călătorii, ski, tenis și înot și este singura elevă din Arad care obținut nota 10 la Bacalaureat. 

Felicitări, Alessandra! Succes pe mai departe!


De ce Aradul are doar un elev de 10 la Bacalaureat este o altă poveste... însă acum ne bucurăm pentru Alessandra!


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

27.06.2022 18:47
Corina Feldinger
Felicitări! Succes si noroc in viata!
27.06.2022 13:28
Larisa Horgos
Felicitari si succes mai departe!!