Național Social Ultima oră
Vești bune de la Mihai Neșu! S-a început lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare ”Sfântul Nectarie” pentru copii cu dizabilități neuromotorii
Vești bune de la Mihai Neșu! S-a început lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare ”Sfântul Nectarie” pentru copii cu dizabilități neuromotorii
03/06/2021 ⋅ 0 comentarii

Miercuri, 2 iunie, Mihai Neșu a anunțat pe pagina de socializare că s-a început oficial lucrul pe șantierul pentru constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii. 

”Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor si a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!  

Va anuntam ca deja avem finalizata o lista completa cu necesarul pentru constructia si amenajarea interioara a bisericii si firmele si oamenii care vor sa contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail la adresa info@mnf.ro, telefonic scriindu-ne in prealabil pe whatsapp la nr 0721366255 pentru a contribui ca ctitori sau donatori. Biserica este prima si cea mai micuta ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu sa ne ajute pana la finalizarea proiectului! Slava lui Dumnezeu pentru ca am reușit sa ajungem aici!”, a scris Mihai Neșu pe Facebook.  

Toti care vor sa contribuie la construcție pot trimite cuvântul CRED prin sms La 8844 pentru a dona 2 euro lunar sau pot dona online aici https://mihainesu.shopia.ro/.

Foto: Mihai Nesu Foundation

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.