Național Ultima oră
”Codrii de mâine” - o nouă acțiune de împădurire organizată de Asociația Principele Nicolae
”Codrii de mâine” - o nouă acțiune de împădurire organizată de Asociația Principele Nicolae
08/04/2021 ⋅ 0 comentarii

Proiectul ”Codrii de mâine” inițiat de Asociația Principele Nicolae continuă și în această primăvară. De data aceasta, acțiunea de împădurire va avea loc duminică, 11 aprilie, în localitatea Bucovăț, Dolj.

”Momentul mult așteptat de noi toți a sosit! Proiectul ‘Codrii de Mâine’ revine în această primavară. În această duminică, 11 aprilie, vom planta o suprafață de 5.000 mp în localitatea Bucovăț, județul Dolj (https://goo.gl/maps/32otgMgH8ruXdGBY9 ). 

Asociația Principele Nicolae vă va pune la dispoziție atât echipamentul necesar, cât și apă și o gustare. Ca întotdeauna, asemena evenimente nu se pot realiza fără sprijinul comunitații locale.

Așadar, cu nerăbdare, ne vom întâlni pe 11 aprilie, în localitatea Bucovăț, Dolj, la plantat. Cei care doresc să participe alături de Nicolae al României sunt rugați să completeze următorul formular: https://forms.gle/1Dfas1FQTYRMmQBQ9

Nu în ultimul rând, din cauza restricțiilor, doar 100 de persoane pot participa de această dată alături de noi. Nu uitați să luați cu voi măști de protecție și tot ce aveți nevoie pentru a va simți în siguranță. Natura este de partea noastră!”, a anunțat Asociația Principele Nicolae pe pagina de socializare.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.