Din Arad Religie Ultima oră
Sărbătoare în Eparhia Aradului. Ierarhii arădeni vor târnosi biserica din incinta Clinicii Laser System din Vladimirescu
Sărbătoare în Eparhia Aradului. Ierarhii arădeni vor târnosi biserica din incinta Clinicii Laser System din Vladimirescu
31/03/2021 ⋅ 0 comentarii

Sărbătoare, bucurie și mare împlinire! Într-o frumoasă rânduială dumnezeiască și bisericească, la doar 10 luni de la momentul punerii pietrei de temelie a bisericii din incinta Clinicii Laser System din Vladimirescu, Duminică, 4 aprilie 2021, Ierarhii arădeni vor târnosi lăcașul de închinare pus sub oblăduirea „Sfântului Apostol Andrei”.  

„Duminică, 4 aprilie 2021, începând cu ora 9.00, ierarhii arădeni, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului şi Preasfinţitul Părinte Emilian Crişanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Aradului, înconjuraţi de un sobor de preoţi şi diaconi, vor săvârşi Slujba de târnosire a bisericii cu hramul ,,Sfântul Apostol Andrei” – Paraclis arhiepiscopal din incinta Clinicii Laser System din Vladimirescu. 

Slujba de târnosire va fi urmată de Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, în altarul de vară din curtea clinicii, timp în care credincioşii prezenţi vor avea posibilitatea de a intra şi închina în Sfântul Altar. 

Vă aşteptăm cu bucurie să participaţi la acest eveniment sfânt şi important pentru toată comunitatea.”, a transmis Arhiepiscopia Aradului.  


 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.