Național Din Arad Social Religie Ultima oră
(FOTO) Oamenii sfințesc locul! Secția Pediatrie 2 Arad a fost reabilitată, modernizată și sfințită
(FOTO) Oamenii sfințesc locul! Secția Pediatrie 2 Arad a fost reabilitată, modernizată și sfințită
12/02/2021 ⋅ 0 comentarii

Arad, 2021. Când oamenii își unesc inimile, bunele intenții și mâinile, sfințesc locul. Iar ca dovadă de netăgăduit a acestui fapt stă astăzi Secția Pediatrie 2 a Spitalului Județean Arad, care a fost reabilitată, modernizată și sfințită, am putea spune în timp record, dacă e să judecăm după cum se desfășoară de obicei, în România, astfel de reabilitări. 

La începutul anului 2020, sute de arădeni s-au prins într-o ”Horă a Binelui”, chiar înainte de Mica Unire, pentru a reabilita Secția de Pediatrie de la Județean. Participam la vremea respectivă cu toții la concertul caritabil organizat de Arhiepiscopia Aradului, prin implicarea directă a Preasfințitului Părinte Emilian Crișanul. Și a fost atunci bogăție duhovnicească, a fost bucurie și a fost dărnicie, gândindu-ne că doar în acea seară s-au strâns aproape 35.000 de lei. Că inițiativa a fost una de bun augur, stau ca mărturie companiile, sponsorii și voluntarii care s-au alăturat pe parcurs Cetății Voluntarilor și altor Asociații în acest extraordinar demers. 

Astăzi, la un an distanță, Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, a sfințit Secția Pediatrie 2, acolo unde părinții își vor putea duce cu deplină încredere pruncii aflați în încercare, spre vindecare! 

Da, se poate! Se poate ca în România, în Arad, să avem o secție de Pediatrie reabilitată, modernizată și sfințită!  

Imaginile grăiesc frumos astăzi despre arădeni, despre oamenii care știu să sfințească, la propriu și la figurat, locul.  

Felicitări tuturor celor implicați! 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.