Național Din Arad Ultima oră
Un pompier arădean a fost decorat cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne
Un pompier arădean a fost decorat cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne
17/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Sergent major Trif Călin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș a fost decorat de către Ministrul Afacerilor Interne cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia Zilei MAI, într-un ceremonial militar desfășurat la București.

Sergent major Trif Călin de la Detașamentul de Pompieri Sebiș este pompierul care, atunci când a fost sunat de către colegii de la Sebiș care se deplasau la intervenție pentru salvarea copilului din apele Crișului Alb pentru a le indica mai bine locul în care trebuie să ajungă, deși se afla în timpul liber, nu a stat nicio clipă pe gânduri și  a mers direct acolo. Echipat cu o vestă de salvare a înotat până la copil, l-a echipat cu vestă de salvare si la adus la mal.

”Căline, suntem mândri de tine, faci cinste acestei nobile arme! Colegul nostru a fost unul din cei cinci pompieri din România care a primit această distincție. Suntem mândri de tine, esti un adevărat salvator faci cinste armei și pompierilor arădeni.”, au spus reprezentanții ISU Arad. 

Foto: ISU Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.