Din Arad Ultima oră
Salvatorii nu au timp liber. El este pompierul din Buteni care a salvat, ieri, un minor de la înec
Salvatorii nu au timp liber. El este pompierul din Buteni care a salvat, ieri, un minor de la înec
01/07/2020 ⋅ 0 comentarii

Sergent major Trif Călin, de la Detașamentul de Pompieri Sebiș, nu era ieri de serviciu, dar fiind din localitatea Buteni, a fost sunat de către colegii de la Sebiș care se deplasau la intervenție pentru salvarea unui copil din apele Crișului Alb, pentru a le indica mai bine locul în care trebuie să ajungă.

Salvatorul nu a stat nicio clipă pe gânduri, a mers direct acolo, a evaluat situația, și văzând că nu mai este timp pentru a aștepta sosirea colegilor și lansarea bărcii la apă, echipat cu o vestă de salvare, a înotat până la copil. Odată ajuns la el, l-a echipat cu vestă de salvare si l-a adus la mal.

Minorul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la spitalul din Sebiș.

Sergent major Trif Călin nu era ieri de serviciu, însă prin gestul său prompt a arătat încă o dată că salvatorii nu au timp liber. 


Foto: ISU Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.