Național Din Arad Social Ultima oră
(FOTO) Veteranii și văduvele de război din Arad și alte județe, vizitați de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale
(FOTO) Veteranii și văduvele de război din Arad și alte județe, vizitați de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale
08/05/2020 ⋅ 0 comentarii

În urmă cu două zile, Direcția pentru calitatea vieții personalului anunța începerea celei de a patra misiuni de asistență umanitară desfășurată de militari în beneficiul veteranilor și văduvelor de război.

”Cu toții avem tendința de a ne concentra pe propria familie, comunitate și e absolut normal să fie așa. Însă nu putem să pierdem din vedere responsabilitatea pe care o avem cu toții, ca cetățeni ai României, față de țară și față de semeni. În aceste momente, dificile mai ales pentru persoanele vârstnice, Ministerul Apărării Naționale se preocupă de veteranii și văduvele de război. Aceștia sunt în permanență prioritatea militarilor”, au spus reprezentanții Direcției pentru calitatea vieții personalului.  

În cadrul acestei noi misiuni de asistență umanitară, militarii Batalionului 1 CIMIC au ajuns deja la veteranii și văduvele de război din județele Hunedoara, Arad și Brașov.

„Pentru un an de prosperitate, îngrijește-te de grâu,

Pentru zece ani de prosperitate, îngrijește-te de copaci,

Pentru o sută de ani de prosperitate, îngrijește-te de OAMENI!”

 

Foto: Facebook / Batalionul 1 CIMIC București

 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.