Național Din Arad Ultima oră
Sute de pachete alimentare vor ajunge la veteranii și văduvele de război din Arad și alte județe
Sute de pachete alimentare vor ajunge la veteranii și văduvele de război din Arad și alte județe
06/05/2020 ⋅ 0 comentarii

În baza Planului de sprijin al veteranilor de război pe perioada stării de urgență, Departamentul pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului continuă activitățile de sprijin umanitar a veteranilor și văduvelor de război.

Beneficiarii celor aproximativ 300 de pachete vor fi veteranii și văduvele de război din cinci județe: Arad, Timiș, Hunedoara, Brașov și Mureș.

Astfel, în perioada 06-08.05.2020 militarii Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București vor distribui pachetele cu produse alimentare menite a veni în sprijinul veteranilor și văduvelor de război din aceste județe. 

Acțiunea din această săptămână nu este singulară, ea completând celelalte misiuni de ”asistență umanitară desfășurată de militari în beneficiul persoanelor aflate în dificultate, după cele din județele Argeș, Suceava, Iași, Dolj și Mehedinți, unde s-au distribuit peste 2000 de pachete cu produse alimentare de strictă necesitate”, după cum informează Direcția calitatea vieții personalului.

În prezent, România mai are doar 4.098 veterani de război și 104 văduve de război.   

 

Foto: Batalionul 1 CIMIC București

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.