Național Life Ultima oră
Pregătiri pentru masa de Paști, la bordul navei militare ”Viceamiral Constantin Bălescu” aflată în misiune NATO
Pregătiri pentru masa de Paști, la bordul navei militare ”Viceamiral Constantin Bălescu” aflată în misiune NATO
18/04/2020 ⋅ 0 comentarii

Imagini cu impact emoțional deosebit, în special pentru pofticioși, vin de această dată din bazinul Mării Mediterane, de la bordul navei militare „Viceamiral Constantin Bălescu” (PM-274). Acolo pregătirile pentru Sfintele Paști sunt pe ultima sută de metri, iar felul în care cele pregătite de bucătari arată, ar face invidioasă orice gospodină. 

Pasca, ouăle roșii, cozonacii și drobul au fost preparate de bucătarii români după rețetele tradiționale și au adus mirosul și gustul de acasă la bord, indiferent că întreg echipajul se află în misiune NATO în bazinul Mării Meditarene.

”Chiar dacă suntem la mii de mile marine depărtare de colegii noștri, le transmitem că sufletește le suntem aproape și că suntem mândri de ei. Misiune ușoară în continuare, camarazi! Sărbători luminate!”, au scris pe pagina de socializare reprezentanții Forțelor Navale Române. 

Aflat, în premieră, la comanda grupării navale permanente a NATO de luptă contra minelor SNMCMG - 2 (Standing NATO Mine Counter Measures Group 2), puitorul de mine și plase ”Viceamiral Constantin Bălescu” (PM-274), din dotarea Forțelor Navale Române, a plecat în data de 20 ianuarie în misiune pentru șase luni, în Marea Neagră și Marea Mediterană, alături de nave militare ale grupării navale din Bulgaria, Germania, Italia, Spania și Turcia, anunță Forțele Navale Române.

Foto: Forțele Navale Române / căpitan Nicoleta Burlacu

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.