Național Din Arad Religie Ultima oră
(FOTO) Mitropolitul Banatului a votat împreună cu ierarhii arădeni în Cetatea Ineului
(FOTO) Mitropolitul Banatului a votat împreună cu ierarhii arădeni în Cetatea Ineului
10/11/2019 ⋅ 0 comentarii

Moment inedit, astăzi, 10 noiembrie 2019, în Cetatea Ineului. Inedit pentru că trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au mers împreună la vot.

Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului împreună cu Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, și Preasfințitul Părinte Emilian Crișanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Aradului, s-au aflat astăzi în Cetatea Ineului pentru SFINȚIREA PICTURII refăcute și a lucrărilor de renovare a bisericii. 

După săvârșirea Sfintei Liturghii și a Slujbei de sfințire, Mitropolitul Banatului împreună cu ierarhii arădeni au mers la secția de votare numărul 128 din localitate pentru a vota. 

”Dacă nu ați ajuns voi la biserică astăzi, a venit Biserica la voi”, le-a spus Înaltpresfințitul Părinte Mitropolit celor din secția de votare, după care, pe rând, cei trei ierarhi au votat pe listele suplimentare. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.