Național Ultima oră
Sprijin pentru veteranii de război, în timpul pandemiei de coronavirus
Sprijin pentru veteranii de război, în timpul pandemiei de coronavirus
31/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Sublocotenentul Ștefan Grosu este unul dintre românii care a văzut au ochii lui atrocitățile unui război. La cei 98 de ani ai săi, încă își mai amintește cu precizie toate localitățile prin care a trecut atunci când a fost pe front. Are în memorie peisajele care înconjurau locul în care era poziționată unitatea sa de tunuri antitanc. „Pe front nu e nimic bun. Acolo e iadul şi trebuie să trăiești în el”.

În urma unei solicitări telefonice, la numărul TELVERDE 0800 410 990 - sprijin veterani de război, o echipă a Ministerului Apărării Naționale s-a deplasat la domiciliul domnului Grosu Ștefan, veteran de război, în vârstă de 98 de ani, din sectorul 1, București, în vederea asigurării unor produse alimentare, de bază – informează Ministerul Apărării Naționale. 

Acțiunea se înscrie în cadrul Planului de sprijin al veteranilor de război, pe perioada stării de urgență.

Foto: MApN

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.