Național Ultima oră
Cea mai importantă misiune: Apărăm veteranii! Linie telefonică TelVerde destinată veteranilor și văduvelor de război
Cea mai importantă misiune: Apărăm veteranii! Linie telefonică TelVerde destinată veteranilor și văduvelor de război
30/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Ministerul Apărării Naționale a făcut astăzi publică cea mai importantă și frumoasă misiune: ”Apărăm Veteranii”.

Și cum era de așteptat, ei, veteranii, ei care au dat totul și care au clădit România nu cer prea multe. 

”În toată agitația vremurilor pe care le trăim, gândurile noastre se duc spre veteranii care, de la fereastra lor, privesc spre noi, copiii lor. Dacă ar putea ar duce și războiul acesta pentru noi. Dar nu pot. E un război inegal, e un inamic invizibil.

A venit momentul să îi apărăm noi pe ei. E cea mai importantă misiune.

Prin campania ”Apărăm veteranii” dorim să minimizăm expunerea veteranilor de război la riscul de a fi contaminați. Vor primi asistență medicală iar militarii din fiecare garnizoană, cu spijinul autorităților locale, le vor asigura, la cerere, alimente și medicamente”, informează MApN.

De asemenea, o linie telefonică TELVERDE, cu numărul de apel 0800.410.990 destinată veteranilor de război și a văduvelor de război a fost înființată și este deja funcțională. 

Ea este destinată semnalării tuturor situațiilor deosebite în care s-ar putea afla veteranii de război, fără susținători sau alte forme de ajutor direct. Programul de funcționare al liniei telefonice TELVERDE este: între 08.00 – 20.00 (de luni până vineri) și între orele 08.00 – 16.00 (sâmbătă și duminică).

#apărămveteranii #RomâniaFiiPuternică

Foto: MApN

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.