Din Arad Ultima oră
Dezinfectant produs în laboratoarele Universității „Aurel Vlaicu”, distribuit în spitalele din Arad, Timiș și Caraș
Dezinfectant produs în laboratoarele Universității „Aurel Vlaicu”, distribuit în spitalele din Arad, Timiș și Caraș
30/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Dezinfectant produs în laboratoarele UAV a ajuns astăzi la spitalele din Arad, Timiș și Caraș, anunță Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Produsul, conform rețetei avizată OMS, a fost preparat la Institutul de Cercetare și Inovare din cadrul UAV sub îndrumarea prof.dr. Lucian Copolovici, directorul Institutului de Cercetări și prof.univ.dr. Florentina Munteanu, directorul Școlii Doctorale.

”Universitatea noastră este alături de autoritățile locale și oferim sprijinul nostru necondiționat în lupta împotriva virusului COVID 19. Punem la dispoziția autorităților laboratoarele noastre, expertiza cadrelor didactice pentru a produce la Arad dezinfectantul atât de necesar în această perioadă” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.