Național Din Arad Externe
Arădencele Alesia Sferlea și Maya Madar vor juca la Campionatele europene de tenis de masă pentru juniori
Arădencele Alesia Sferlea și Maya Madar vor juca la Campionatele europene de tenis de masă pentru juniori
09/07/2024 ⋅ 0 comentarii

Clubul Sportiv Municipal Arad are două jucătoare la startul Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori de la Malmo, pe Alesia Sferlea la categoria U19, junioare și Maya Madar, la categoria U15, cadete, categorie superioară vârstei sale. Delegația tricoloră se deplasează în Suedia pentru a continua tradiția tenisului de masă românesc, după ce la ultima ediție a obținut cele mai multe medalii, 17, dintre care 6 de aur! Campionatul European de juniori 2024 are loc între 12 și 21 iulie. Sportivii români joacă la: U19&U15 echipe, simplu și dublu. La junioare, România a fost repartizată în grupă cu Ucraina, Belgia și Lituania. Alesia Sferlea va juca la simplu și face tandem la dublu cu iberica Silvia Coll, iar la dublu mixt cu Iulian Chirița. La categoria U15, Maya Madar va juca și ea la simplu, la dublu face echipă cu englezoaica Sienna Jetha, iar la dublu mixt cu Alexandru Iordan. La echipe, tricolorele au fost repartizate în grupă cu Suedia, Cehia și Italia.

Sportivele de la CSM Arad, la startul din Suedia: Madar la cadete, Sferlea la junioare!

Multiplă campioană și medaliată națională, dar și cu multe podiumuri balcanice și europene, Alesia Sferlea este în acest an campioană balcanică cu naționala de junioare, bifând și două prezențe în sferturi la simplu și dublu. Sportiva CSM-ului este cvadruplă medaliată națională de junioare în acest an, cucerind argintul la simplu. La doar 12 ani, Maya Madar are deja două performanțe notabile în 2024, este dublu medaliată cu bronz la Europenele U13, în probele de simplu și echipe mixte. Talentata jucătoare a CSM-ului confirmă deja și la categoria superioară, U15 (cadete), cu două bronzuri la Naționale și Top 16, motiv în plus de a fi remarcată și convocată să joace la Europene.

Sursa: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.