Național Din Arad Cultură Comunicate de Presă Ultima oră
Spectacol aniversar extraordinar „Avram Iancu – 200 de ani”, în Cetatea Aradului
Spectacol aniversar extraordinar „Avram Iancu – 200 de ani”, în Cetatea Aradului
08/07/2024 ⋅ 0 comentarii

Spectacolul „Avram Iancu – 200 de ani”, care va avea loc în data de 19 iulie, de la ora 19.00, în Cetatea Aradului, se anunță a fi un eveniment de înaltă ținută, care aduce în fața publicului artiști de renume ai muzicii populare românești, din toate zonele țării. 

Astfel, pe scenă vor urca Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Sava Negrean Brudașcu, Tudor Furdui Iancu, Oana Bozga, Gelu Voicu, Andreea Voica, Bogdan Toma, Florentina și Petre Giurgi, Ionuț Langa, Rodica Ardelean-Onița, Petrică Pașca, Edi Motan, Alexandru Pop Zărăndean, Roxana Suciu, Voichița Suba și Orchestra „Lăutarii” condusă de maestrul Nicolae Botgros. Prezintă Iuliana Tudor.

Organizatorii anunță că intrarea este gratuită, pe baza cărții de identitate (la eveniment pot intra doar cetățeni români). Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces doar însoțiți de un adult. 

Accesul la evenimentul organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad se va face începând cu ora 16.00.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.