Național Din Arad Cultură Religie Ultima oră
Corul arădean ”Nașterea Domnului”, premiat la Concursul regional ”Muzica ne poate uni”
Corul arădean ”Nașterea Domnului”, premiat la Concursul regional ”Muzica ne poate uni”
05/07/2024 ⋅ 0 comentarii

Corul Mixt „Nașterea Domnului” al Parohiei Ortodoxe Române Arad-Micălaca-Veche II, dirijat de Prof. Ovidiu Valentin Căpitan, a participat în seara zilei de 4 iulie 2024 la cea de-a V-a ediție a Concursului Regional de Interpretare Vocală și Instrumentală „Muzica ne poate uni”, organizat la Pecica, Arad. 

În urma deliberării juriului, Corul Mixt „Nașterea Domnului” a câștigat Premiul I la secțiunea „Coruri de amatori” precum și o Diplomă și Trofeu de Excelență din partea Programului Național „Cantus Mundi” al Corului Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin”, premiu oferit de Cezar Verlan dirijorul secund al acestui cor și președintele juriului. 

„Mulțumim organizatorilor pentru invitație și pentru frumoasa organizare a acestui concurs, Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei pentru binecuvântare, Preasfințitului Părinte Emilian pentru purtarea de grijă și părintelui paroh Mircea Bupte și părintelui Aurelian Popa pentru faptul că sunt mereu alături de noi și ne sprijină în toate proiectele corale pe care le desfășurăm atât în cadrul parohiei cât și în deplasările noastre coral-misionare. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”, a transmis, potrivit Arhiepiscopiei Aradului, dirijorul Corului mixt ”Nașterea Domnului”, domnul profesor Ovidiu-Valentin Căpitan.

Juriul a fost format din Cezar Verlan, Dorin Frandeș, Dulcica Florea, Nicoleta Păiușan, Anna Leca, Ciprian Ilonca,


Foto: Facebook / Ovidiu-Valentin Căpitan


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.