Național Ultima oră Externe
Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
03/07/2024 ⋅ 0 comentarii

Jucătoarele de tenis Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, ele urmând să reprezinte România în proba de simplu, informează, miercuri, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

"Trei jucătoare de tenis vor concura în proba de simplu pentru Team Romania la Jocurile Olimpice de la Paris: Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu. După tragerea liniei în clasamentul mondial, pe 10 iunie, şi, după validarea criteriilor de eligibilitate ale Federaţiei Internaţionale, cele trei jucătoare au fost incluse în Echipa Olimpică şi vor juca pe zgura de la Roland Garros", se precizează în anunţul publicat de COSR pe pagina oficială de Facebook.

Tenisul românesc ar mai putea avea încă o reprezentantă la Paris, dar în competiţia de dublu feminin. "În aşteptare, pentru realocare în competiţia de dublu feminin se află şi Monica Niculescu", se mai precizează pe site-ul de socializare citat.

Team România a ajuns la 105 sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice (26 iulie-11 august), la 18 sporturi.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.