Național Din Arad Ultima oră
Arădeanul Denis Both este vicecampion național la aruncarea suliței
Arădeanul Denis Both este vicecampion național la aruncarea suliței
01/07/2024 ⋅ 0 comentarii

Atleții arădeni s-au numărat și în acest an printre remarcații și medaliații etapei finale a Campionatelor Naționale de atletism rezervate seniorilor, competiție desfășurată în weekend pe Cluj Arena. CSM Arad, cu dublă legitimare alături de CS Atleții Arădeni, se poate lăuda cu o medalie la aruncarea suliței: Denis Both a revenit cu succes după operația la cot și la prima sa competiție oficială importantă după o pauză de un an a aruncat 71,91 metri, cât să îi asigure medalia de argint și titlul de vicecampion național. Tot la suliță, Andrei Severin, dublă legitimare CSM Arad – CS Atleții Arădeni, s-a clasat pe locul 5, cu o aruncare ce a măsurat 60,78 metri. Discobolul Mihai Motorca este în recuperare după o accidentare musculară și oricum are de susținut examenul de Bacalaureat, astfel că a lipsit de la start. Antrenorul atleților din probele de aruncări este profesorul Constantin Miclea.

Motorca pregătește Balcanicele și Mondialele junorilor I

În ceea ce îi privește pe Motorca și Severin, cei doi au în 22 iulie finala națională de tineret, iar primul se pregătește și de Balcanicele U20 (juniori I), de la început de august. Tot în august, dar în perioada 23-28, Motorca se va afla cel mai probabil la startul Mondialelor de juniori, dar pentru asta are nevoie să își confirme rezultatele bune, baremul obținut la început de an în proba de aruncarea discului, adică 55 de metri. O poate face la Naționalele de tineret sau Balcanice de juniori.

Sursa: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.