Național Din Arad Ultima oră
Pistolarele de la CSM Arad au câștigat 9 medalii la Campionatul Național de glonț
Pistolarele de la CSM Arad au câștigat 9 medalii la Campionatul Național de glonț
20/06/2024 ⋅ 0 comentarii

Pistolarele de la CS Municipal Arad au concurat în weekend, la București, la etapa a patra din cadrul Campionatului Național de glonț. Au fost obținute în total nouă medalii, dintre care șase de aur, două de argint și una de bronz, după cum urmează:

Daria Haristiade, de trei ori pe locul 1 la categoria tineret, în probele pistol sport, pistol sport viteză și pistol sport precizie; Alexia Filimon, de trei ori locul 1 la junioare 3 – la pistol sport, pistol sport viteză și pistol sport precizie și Jessica Ianțoc – două locuri 2 la pistol sport și pistol sport viteză și locul 3 la pistol sport precizie, categoria junioare 2.

Antrenorii sportivelor sunt Gheorghe Pop și Monica Toth. Urmează etapa a 5-a, programată în perioada 11-14 iulie, apoi Campionatele Naționale pentru juniori II și III.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.