Din Arad Ultima oră
Medic arădean: ”Nici până la această oră nu am primit rezultatul testării și de trei zile am început să fiu simptomatic!”
Medic arădean: ”Nici până la această oră nu am primit rezultatul testării și de trei zile am început să fiu simptomatic!”
26/03/2020 ⋅ 1 comentarii

UPDATE: Conform ultimelor informații, medicul arădean Bogdan Pitiș a fost confirmat pozitiv COVID-19.

Știrea inițială:

În această seară, imediat după ora 19.00, medicul arădean Bogdan Pitiș a postat pe rețeaua de socializare un mesaj în care își strigă disperarea.

 Medicul, împreună cu soția și cei trei copii, se află în izolare la domiciliu și de câteva zile AȘTEAPTĂ rezultatul testării pentru COVID-19. Situația este cu atât mai disperată cu cât medicul a început să fie simptomatic de trei zile. 

În ciuda eforturilor de a afla rezultatul testării, se pare că… ”nimeni nu știe nimic”. 

”Sunt foarte mahnit de ceea ce se intampla. Vad si citesc atatea postari si chiar articole media locala, medici infectati, aparatura, grija fata de cetateni, chiar ca s-au primit rezultatele testarilor cadrelor medicale. Am zis ca tac dar nu mai am incotro. De cateva zile astept rezultatul testarii pt SARS-covid2, in urma expunerii. Nici la aceasta ora NU am primit rezultatele. Am sunat la Prefectura, DSP Arad, Spitalul Victor Babes TM, nimeni nu stie nimic.

Domnule Iohanis, dl.Orban, dl.Tataru, dl.Arafat fac un apel la dvs. Va rog sa ma ajutati. De 3 zile am inceput sa fiu simptomatic si nimeni nu stie nimic, sau nu se vrea. Sunt acasa, izolat cu 3 copii si sotia.

Va multumesc !!!!”, este mesajul disperat al medicului Bogdan Pitiș.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

30.03.2020 02:40
sebi
Eu de cinci luni aștept un răspuns din partea spitalului și a colegiului medicilor Arad la un caz de malpraxis, nesimțire totala in spitalul județean Arad,cei de la colegiul medicilor sunt mâna în mână cu ei.🤬🤬🤬