Național Religie Ultima oră
Îndemn la rugăciune de la Părinții Chiliei Buna Vestire - Lacu din Sfântul Munte
Îndemn la rugăciune de la Părinții Chiliei Buna Vestire - Lacu din Sfântul Munte
27/03/2020 ⋅ 0 comentarii

„În această vreme de ispitire şi grele încercări, vă îndemnăm să sporiţi rugăciune şi să rămâneți şi mai întăriți în credinţa, în nădejdea, în dragostea şi în supunerea cea către Preabunul nostru Domn Iisus Hristos şi Preasfânta Sa Maica”, este îndemnul postat pe site-ul oficial al chiliei Buna Vestire de la Schitul Lacu, citat de basilica.ro

Obştea pune la dispoziţie credincioşilor mai multe resurse digitale gratuite pentru mobil ca sprijin în demersul duhovnicesc.

„Vă reamintim că am pregătit pentru frățiile voastre o serie de aplicații, pe care vă invităm să le utilizați în programul individual de rugăciune și studiu duhovnicesc”, anunţă obştea.

Obştea Chiliei Buna Vestire se află sub ascultarea Ieroschimonahului Ştefan Nuţescu.

Aparţinând administrativ de Mănăstirea „Sfântul Pavel”, Schitul Lacu mai este cunoscut sub numele de Schitul românesc „Sfântul Dimitrie”.


Foto: The Ascetic Experience

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.