Național Life Ultima oră
Custodele Coroanei, Margareta, își serbează ziua de naștere. Mesajul de încurajare transmis românilor
Custodele Coroanei, Margareta, își serbează ziua de naștere. Mesajul de încurajare transmis românilor
26/03/2020 ⋅ 4 comentarii

Custodele Coroanei, Margareta, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, prilej cu care a adresat românilor, prin intermediul unui VLOG, un mesaj de încurajare, în care afirmă că în condiţiile restricţiilor impuse de epidemia de coronavirus, "viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră".

"Astăzi, sărbătoresc ziua mea de naştere în îngrijorare şi confuzie. Vă mulţumesc celor care trimiteţi mesaje de felicitare. Îmi doresc în aceste clipe să pot să vorbesc cu voi, să vă spun ceea ce simt. Trăim cu toţii în această perioadă momente de singurătate şi de nedumerire. Este ca şi cum viaţa noastră s-a schimbat şi merge anapoda. Nu avem certitudine pentru viitorul apropiat, avem mai degrabă îngrijorare decât frică. Îngrijorare pentru familia mea şi pentru mine, dar şi pentru cei de lângă mine, cei cu care lucrez zi de zi. Ca şi voi găsesc dificil să fiu izolată şi să nu pot să văd oamenii în jurul meu, oamenii dragi. Ştiu cât de mare poate fi plictiseala unei zile şi revolta că trebuie să stau acasă, izolată într-un spaţiu închis, dar este limpede că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru semenii mei şi pentru mine. 

Vă rog să urmăriţi sfaturile medicale pe care le primim la televiziune şi pe internet. Viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră. M-am simţit inspirată şi am fost impresionată de ceea ce fac oamenii pentru a fi alături şi pentru a-i ajuta pe cei de aproape. În Italia, vecinii ies pe balcoane şi cântă împreună. În Spania, mulţi oameni îi ajută pe ceilalţi aducând mâncare la uşa celor care nu pot ieşi. În România, exemplele pot continua, fiindcă în ţara noastră există oameni cărora le pasă. 

În zilele următoare voi încerca să aflu cât mai multe despre ceea fac oamenii pentru a învinge singurătatea şi confuzia şi voi reveni către voi pentru a vă împărtăşi ceea ce am aflat să ne inspirăm unii pe alţii. În fiecare zi sunt în legătură cu cei care lucrează la Fundaţia mea şi la Crucea Roşie pentru a vă spune apoi despre experienţa lor. Încă o dată vă sunt recunoscătoare celor care v-aţi gândit la mine cu ocazia zilei de naştere. Vă mulţumesc tuturor şi sper să putem să ne facem viaţa mai bună în aceste condiţii vitrege", a transmis Custodele Coroanei, Margareta, Custodele Coroanei în primul său vlog.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

27.03.2020 20:25
Alexandru Toma
La Multi Ani, Majestate! Cu sanatate si credinta le vom trece pe toate si vom reveni la normal.
26.03.2020 18:48
Mugurel Munteanu
La Mulți Ani Majestate! Multă sănătate și fericire alături de toți dragi! Multă putere de muncă spre binele tuturor Românilor!
Trăiască Majestatea Sa Regina Margareta a tuturor Românilor!
26.03.2020 14:09
Carmen-Stefania Spantu
La mulți ani cu sănătate și har însutit înaintașilor pe care ii admir sincer pentru TOT ce au realizat, pentru crezul constant și normalitatea in care, pas cu pas, au făcut din România, o țara respectata chiar dincolo de granițele Europei...
26.03.2020 12:40
Ramona Mihaela Maxim
Majestate aveti incredere, vom depasi aceasta situatie, Romania are oameni de calitate care vor lupta pentru a trece cu bine peste toate, eu am incredere in ziua de azi, de maine si intr-un viitor mai bun pentru toti, alaturi de dumneavoastra Majestate. Cu mult drag, Ramona Mihaela Maxim