Național Ultima oră
Medeea Zafiris a câștigat 3 medalii de aur la Cupa României Skdun 2024
Medeea Zafiris a câștigat 3 medalii de aur la Cupa României Skdun 2024
15/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Medeea Zafiris uimește din nou. O obișnuită a podiumurilor, Medeea Zafiris, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir”, a câștigat încă trei medalii de aur. De data aceasta, la Cupa României Skdun 2024, unde a fost învingătoare în toate cele trei probe la care a participat: Kata, Kumite ippon shobu, Kumite sanbon shobu.

     „Ambiția, perseverența și pregătirea temeinică, alături de senseii ei, au stat la baza rezultatelor obținute de Medeea, o sportivă desăvârșită cu un palmares competițional impresionant, din care nu lipsesc cele mai importante distincții adjudecate la nivel mondial și european. Medeea reușește cu brio să îmbine pasiunea pentru cariera militară cu cea pentru artele marțiale, unde performanțele ei vorbesc de la sine.”, au transmis reprezentații Colegiului Militar de la Breaza. 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.