Național Din Arad Ultima oră
Arădeanca Daria Tudorache a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național U23, de la Izvorani
Arădeanca Daria Tudorache a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național U23, de la Izvorani
13/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Daria Tudorache își continuă prestațiile bune de pe tatami și în acest an și după titlul național la categoria U21 și bronzul senioarelor, a reușit să urce pe podium și în weekend, la Campionatul Național U23, de la Izvorani. Judoka de la CSM Arad, pregătită de antrenorul Lazăr Loghin, a cucerit medalia de bronz la categoria +78 de kilograme, confirmând astfel forma bună din 2024. Sportiva se pregătește în acest an de Balcanice la toate categoriile, U21, U23 și senioare, unde de asemenea țintește clasări cât mai bune. Daria Tudorache a avut și un 2023 notabil, cu medalie de aur la Cupa Europeană pentru cadeți, competiție desfășurată la Gyor (Ungaria).

Se pregătește de Campionatele Balcanice din acest an

De asemenea, devenea tot anul trecut campioană balcanică de junioare cu echipa României și vicecampioană balcanică la individual, la aceeași categorie de greutate, +78 de kilograme. Judoka CSM-ului s-a mai ales cu bronzul național la open senioare și aur național la categoria U18, +70 de kilograme, cu acest rezultat punând serios umărul la clasarea CSM-ului arădean pe primul loc în clasamentul feminin pe cluburi, în cadrul Naționalelor U18 (juniori II) de la Craiova.

Sursa: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.