Național Externe
Alesia Sferlea a câștigat 4 medalii la Naționalele de tenis de masă pentru juniori
Alesia Sferlea a câștigat 4 medalii la Naționalele de tenis de masă pentru juniori
13/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Medaliată cu bronz alături de echipa de junioare a CSM Arad, Alesia Sferlea și-a complet parcursul excelent de la Campionatele Naționale U19 cu încă trei podiumuri. Jucătoarea de la CS Muncipal a luat argintul în proba de simplu, devenind duminică vicecampioană națională în sala Romsilva FRTM. Doar Bianca Mei-Roșu, de la LPS NR Constanța, a fost mai bună decât eleva lui Cristi Dodean, prezent și el în Capitală. Alesia a mai luat două medalii de bronz și la dublu fete, în tandem cu Daniela Gaina (CSM Slatina) și dublu mixt, unde a făcut pereche cu Cristian Podar (Rapid București).

Bronz pentru echipa feminină a CSM Arad, Sferlea este vicecampioană la simplu!

Echipa CSM Arad a urcat și ea pe a treia treaptă a podiumului național de junioare, în componența Alesia Sferlea, Ioana Muraru, Yvett Frakas, Andreea Craiu, Camelia Merenco. Urmează o perioadă foarte importantă pentru cele mai bune două jucătoare de la CSM Arad: Alesia Sferlea, componentă a naționalei de junioare, va participa la Openul Spaniei, iar Maya Madar intră de miercuri în cantonament, la București, pentru Europenele programate tot în capitala României, în perioada 22-26 mai.

Sursa: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.