Național Ultima oră Externe
Sportivii români au câștigat 1 medalie de argint și 1 de bronz la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SUA
Sportivii români au câștigat 1 medalie de argint și 1 de bronz la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SUA
12/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Sportivii români au câștigat 1 medalie de argint și 1 de bronz la Cupa Mondială de Paraclimbing 2024 din SALT LAKE CITY, SUA.

Liviu Matei a câștigat medalia de argint la categoria AU3, iar Răzvan Nedu  medalia de bronz la categoria B.

„Au fost trasee grele, însă asta nu i-a împiedicat pe membrii Lotului Național de Paraclimbing să ofere tot ce au mai bun pe peretele de cățărat, bucurându-se de sprijinul și îndrumarea lui Claudiu Miu - antrenor coordonator, Antoanetei Barbu - manager de echipă și Iulian Farkaș - navigator.”, au transmis reprezentanții Romania Paraclimbing Team. 

Climb Again oferă sprijin și transformă sportivii în campioni, prin escaladă

„Au fost zile intense, pline de emoții, multă adrenalină și trasee provocatoare pentru membrii Lotului Național de Paraclimbing, care au participat la prima Cupă Mondială de Paraclimbing din acest an, în Salt Lake City, SUA.

Cele două medalii, argint și bronz, câștigate de Liviu și de Răzvan, urmați de Ionela, care a fost la un pas de bronz, Adriana, care a ocupat locul 7 și Ștefan, care s-a situat pe locul 6, ne reamintesc că da, sportivii Climb Again chiar știu cum să depășească imposibilul! Alături de Claudiu, Anto și Iulian, nelipsiți de la antrenamente și de la competiții, reușesc mereu să ne facă să ne simțim mândri.

De fapt, asta face Climb Again de ceva vreme - oferă sprijin și transformă sportivii în campioni, prin escaladă! E ușor? Deloc! Merită efortul? Din plin! 

Iar toate aceste lucruri sunt posibile și datorită vouă, tuturor celor care ne urmăriți și ne ajutați să continuăm povestea începută acum aproape 10 ani. Lotul de Paraclimbing al României va mai participa anul acesta la alte două Cupe Mondiale și la Campionatul European, iar dacă vrei să te implici financiar și să susții performanța sportivă, reamintim că o poți face, devenind Sponsor Invizibil, au mai adăugat aceștia.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.