Național Social Ultima oră
Militari din cadrul MApN au mers cu daruri la copiii și vârstnicii de la Valea Plopului
Militari din cadrul MApN au mers cu daruri la copiii și vârstnicii de la Valea Plopului
11/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale au mers cu daruri la copiii și vârstnicii de la Valea Plopului, aflați, prin grija Părintelui Nicolae Tănase, la Centrul Social Pro Vita. 

„Fapte bune – nu doar de sărbători. Militari din cadrul MApN alături de voluntari din Asociatia ONOR,  călăuziți de preotul militar Sorin Pitic, au donat Centrului Social Pro Vita al Parohiei Valea Plopului produse alimentare și de igienă, jucării, articole vestimentare, atât de necesare celor peste 300 de copii și bătrâni aflați în grija instituției. 

Vrem să credem că, în ciuda provocărilor de zi cu zi, umanitatea și bunăstarea își pot găsi cu ușurință loc în comunitate. 

Și tu poți fi parte din Caravana Binelui! Folosește-ți timpul, energia și resursele pentru a face lumea un loc mai bun. Hai cu noi!”, au transmis reprezentanții MapN. 


Foto: Cristian Păduraru


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.