Național Din Arad Ultima oră
Pompierii arădeni, pe locul I la Etapa Zonală a Campionatului de minifotbal. Florea David, cel mai bun jucător al competiției
Pompierii arădeni, pe locul I la Etapa Zonală a Campionatului de minifotbal. Florea David, cel mai bun jucător al competiției
10/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Pompierii arădeni, pe locul I la Etapa Zonală a Campionatului de minifotbal – Cupa ASPR. Florea David, cel mai bun jucător al competiției. 

În perioada 08 -10 mai 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin a fost gazda Campionatului de minifotbal - Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România. 

La startul competiției s-au prezentat echipe ale inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Alba, Arad, Caraș- Severin, Hunedoara, Mehedinți și Timiș, iar la final, echipa ISU Arad a iesit învingătoare, ocupând primul loc pe podium. 

De asemenea, soldat Florea David a fost declarat cel mai bun jucător al competiției. 

„Vă felicităm pentru performanța impresionantă și pentru aducerea trofeului acasă! Suntem mândri de voi!”, au transmis reprezentanții ISU Arad.


Foto: ISU Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.