Național Ultima oră
Încă două luptătoare s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Încă două luptătoare s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024
10/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Încă două sportive s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Team România ajungând astfel la 85 de sportivi calificați. 

Luptătoarea Kriszta Incze a reușit să  se califice în finala Turneului Mondial de la Istanbul, la categoria 62 kg,  și să-și asigure biletul de participare la a doua sa ediție de Jocuri.  Kriszta a învins-o în semifinale pe Veranika Ivanova (AIN), scor 6-1.  Kriszta a început luptele la Sfântu Gheorghe, unde este și legitimată. E a participat la JO Tokyo 2020.

Luptătoarea Cătălina Axente și-a câștigat biletul pentru participarea în premieră la o ediție de Jocuri Olimpice.   În semifinalele Turneului Mondial de calificare, la categoria 76 kg, Cătălina a învins-o pe Anastassia Zimiankova (AIN), scor 6-3. 

Ea este al patrulea reprezentant al luptelor calificat la JO Paris 2024 după Andreea Ana, Alin Alexuc și Kriszta Incze. 


Foto. COSR

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.