Național Social Life Ultima oră
”Îți mulțumim pentru exemplu!” - Mesaj emoționant pentru Mihai Neșu, la 13 ani de la accidentul care i-a schimbat viața
”Îți mulțumim pentru exemplu!” - Mesaj emoționant pentru Mihai Neșu, la 13 ani de la accidentul care i-a schimbat viața
10/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Vineri, 10 mai, chiar în ziua prăznuirii Izvorului Tămăduirii, se împlinesc 13 ani de când viața lui Mihai Neșu s-a schimbat radical în urma unui teribil accident. 

Colegii săi, de Fundația care îi poartă numele, au amintit de această zi scriind un mesaj care nu poate fi trecut vederea. Și au dreptate în totalitate în cele transmise:

„13 ANI, 10 mai 2011- o data care a făcut schimbarea între omul din stânga cu cel din dreapta. O data în care Mihai Nesu a înțeles ca va fi transferat, ca va juca pentru Dumnezeu. 

E zi de zi pe teren ( la Cihei, unde a coordonat tot santierul Complexului de recuperare "Sfântul Nectarie" singur) si ne arata ca se poate trai în trup fără de trup. 

La mulți ani spre mantuire Mihai Neșu! 

Puterea lui Dumnezeu se arata desăvârșită în slăbiciune. Îți mulțumim pentru exemplu! ”, au scris colegii săi pe Facebook. 

Mai multe despre activitatea lui Mihai Neșu în anii care au urmat accidentului, și cum poate fi susținut, AICI.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.