Național Cultură Ultima oră
Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, lansat de Ziua Regalității la TNB
Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, lansat de Ziua Regalității la TNB
08/05/2024 ⋅ 0 comentarii

Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat actorilor Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, va fi lansat de Ziua Regalității, la ora 18:00, în foaierul Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național din București.

Volumul conține peste 300 de fotografii realizate de Florin Ghioca, fotograful oficial al TNB. În cele 208 pagini se găsesc imagini surprinse atât pe scenă, în timpul spectacolului „Regele moare” de Eugene Ionesco, regizat de Andrei și Andreea Grosu, cât și în culise, la repetiții, în turnee sau cu prilejul unor aniversări.

În distribuție sunt, alături de Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, actorii Ana Ciontea, Florentina Țilea, Richard Bovnoczki și Șerban Pavlu. La evenimentul din 10 mai va fi prezentă întreaga echipă.

Cartea, apărută la Editura Vremea, este tipărită în condiții de lux și include, de asemenea, fragmente din cronici de teatru, precum și mai multe QR coduri care oferă acces la materiale video din culisele spectacolului.

Albumul „Regele nu moare” este disponibil online, pe site-ul edituravremea.ro, dar poate fi achiziționat și din principalele lanțuri de librării.


Foto: Florin Ghioca

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.