Național Din Arad Cultură Ultima oră
Un erou, o floare! Mormintele Eroilor din Radna și Ineu, îngrijite de elevii și militarii arădeni
Un erou, o floare! Mormintele Eroilor din Radna și Ineu, îngrijite de elevii și militarii arădeni
24/04/2024 ⋅ 0 comentarii

Militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” și mai mulți elevi arădeni au participat la proiectul educativ-comemorativ „Un erou, o floare!”, organizat de Oficiul Național pentru Cultul Eroilor.

„Proiectul a constat în desfășurarea lucrărilor de îngrijire a mormintelor eroilor români din ambele conflagrații, la cimitirele din orașul Ineu și localitatea Radna. Scopul proiectului este cinstirea memoriei celor care s-au jertfit pentru Țară și promovarea valorilor tradiționale și fundamentale ale Armatei României - patriotism, spirit de sacrificiu, onoare și curaj”, a transmis Octavian Corbei. 

Elevii au primit diplome de participare din partea Oficiului Național pentru Cultul Eroilor, în semn de recunoștință pentru gestul lor nobil, făcut în memoria eroilor noștri.


Foto: Dan Bărbănțan / Liceul ,,Atanasie Marienescu" Lipova


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.