Național Din Arad Social Life Ultima oră
ONOR VETERANILOR DE RĂZBOI! Peste 700 de veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial vor primi pachete de la MApN
ONOR VETERANILOR DE RĂZBOI! Peste 700 de veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial vor primi pachete de la MApN
24/04/2024 ⋅ 0 comentarii

Ministerul Apărării Naționale va trimite pachete de Ziua Veteranilor de Război la peste 700 de veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial.

La iniţiativa #MApN și cu sprijinul mai multor asociaţii de profil, Campania ,,Onor Veteranilor de Război", aflată la cea de-a patra ediție, a dus la îndeplinire, și în acest an, proiectul nobil dedicat veteranilor celui de-Al Doilea Război Mondial. 

„La Cercul Militar Național, printr-un efort comun și cu multă dăruire și atenție, am împachetat respectul și prețuirea noastră în cadouri simbol pentru veteranii de război și văduvele de război. Bucuria va fi și mai mare în momentul în care #Armata va călca pragul veteranilor, în zilele următoare, pentru a le transmite urările noastre de sănătate cu ocazia Zilei Veteranilor de Război!”, au transmis reprezentanții Departamentului relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului.


Colaj foto: Glasul Cetății

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.