Național Din Arad Ultima oră Externe
Mara Guler a câștigat Campionatul Internațional de Alergare 6 ore din Polonia cu un nou record național feminin românesc
Mara Guler a câștigat Campionatul Internațional de Alergare 6 ore din Polonia cu un nou record național feminin românesc
22/04/2024 ⋅ 0 comentarii

Atleta Mara Guler (46 de ani), de profesie medic, a câștigat Campionatul Național de Alergare 6 ore din Polonia cu un nou record național feminin românesc. 

„Atleta cu care ne mândrim a dominat la Internaționalele Poloniei de Alergare 6 ore, sportiva parcurgând 77,96 de kilometri stabilind un nou record național feminin. Multe felicitări Mara, suntem mandri de tine, ține-o tot așa și îți dorim succes în continuare!”, au scris reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Arad, unde Mara Guler este legitimată.

Despre noua performanță, Mara Guler spune că munca este cea care conduce în cea mai mare măsură spre un astfel de rezultat.

   „Cum am ajuns la acest rezultat? Împreună cu antrenorul meu Szabi Tóth cu care împreună construim planuri și rezultate, el are creierul, eu picioarele. Îmi doresc să fac performanță să aduc rezultat pentru România și să construiesc ceva în ultra. Condițiile de desfășurare ca vreme, presiune atmosferică, pot influența un rezultat (ploaie, grindină, soare - au fost de toate) dar experiența mi-a spus întotdeauna că doar 10 % restul este Muncă.”, a scris atleta pe pagina de socializare.

Mara Guler anunță că următoarea competiție la care va participa este Campionatul mondial de 48 ore Ungaria, care se va desfășura în perioada  31mai - 2 iunie. 


Foto: Mara Guler

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.