Național Cultură Life Ultima oră
Corul Regal, condus de dirijorul Răzvan Apetrei, a primit GOLDEN BUZZ la Românii au talent
Corul Regal, condus de dirijorul Răzvan Apetrei, a primit GOLDEN BUZZ la Românii au talent
20/04/2024 ⋅ 0 comentarii

Corul Regal, condus de dirijorul Răzvan Apetrei, a primit GOLDEN BUZZ la Românii au talent! 

Corul Regal s-a înființat în anul 2012 din dorința unui grup de studenți de la Conservatorul din București de a crea un ansamblu de elită, în cadrul căruia tinerii muzicieni ai României să se afirme pe marile scene.

Răzvan Apetrei, dirijorul, managerul și unul dintre membrii fondatori ai Corului Regal este cel în jurul căruia s-a creat de peste 11 ani încoace această mișcare corală de tineret. În anul 2018, Corul Regal a primit Medalia Regală pentru Loialitate din partea Majestăţii Sale Margareta, Custode al Coroanei Române, iar în anul 2019 ansamblul a evoluat în cadrul Sfintei Liturghii prezidate de Papa Francisc, în Catedrala Romano-Catolică Sf. Iosif din Bucureşti.

Corul Regal a cântat pentru regi și Papa Francisc, iar acum tinerii artiști au ridicat publicul și juriul la dans. 

După ce jurații și-au exprimat voturile, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat Golden Buzz-ul, iar show-ul a continuat într-o ploaie de confetti. 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.