Național Ultima oră Externe
Echipa Lotului Național de Paraclimbing va urca pe Vârful Teide (3.715m) pentru a susține 100 de copii cu dizabilități
Echipa Lotului Național de Paraclimbing va urca pe Vârful Teide (3.715m) pentru a susține 100 de copii cu dizabilități
19/04/2024 ⋅ 0 comentarii

Echipa Lotului Național de Paraclimbing va urca pe Vârful Teide (3.715m) pentru a susține 100 de copii cu dizabilități să intre în programul de terapie prin escaladă.

„Mulți dintre noi trăim pe pielea noastră, zi de zi, impactul diagnosticului de dizabilitate. Cu toate acestea, sportul și escalada ne-au fost ancoră și motivație continuă de a merge mai departe, de a face mai mult, de a avea încredere în forțele proprii, de a depăși ceea ce mulți credeau că este "IMPOSIBIL" pentru noi. 

Vom urca pe acoperișul Spaniei - Vf.Teide, să demonstrăm că "SE POATE" și că putem depăși imposibilul. Iar prin asta vrem să oferim o șansă la o viață mai bună pentru alți copii cu nevoi speciale. Prin terapia prin escaladă le creștem încrederea în sine și autonomia, îi ajutăm să devină independenți și să-și dezvolte abilitățile.

Ajută-ne să facem #valuridebine ca 100 de copii cu dizabilitati să poată să meargă la terapie.”, au transmis reprezentanții Romania Paraclimbing Team.

Donațiile pot fi făcute AICI

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.