Național Ultima oră Externe
Sorin Andrici a câștigat 1 medalie de aur, 1 de argint și a stabilit un nou record personal la Ultramaratonul Veneției
Sorin Andrici a câștigat 1 medalie de aur, 1 de argint și a stabilit un nou record personal la Ultramaratonul Veneției
16/04/2024 ⋅ 0 comentarii

Jandarmul român Sorin Andrici a câștigat o medalie de aur, una de argint și a stabilit un record personal la Ultramaratonul Veneției, reușind să alerge 207,64 km în cursa de  24 de ore.

Competiția sportivă s-a desfășurat în Veneția, Italia, în perioada 13-14 aprilie 2024 și a adunat la start peste 500 de concurenți, printre care și jandarmul tulcean Sorin Andrici, care a dorit să-și depășească recordul personal de 205 km. Nu doar că a reușit să-și depășească recordul personal, dar a urcat pe podium pe locul I la categoria +45 de ani și pe locul II la general.

„Chiar dacă a plecat în cursă nerefăcut din punct de vedere fizic, deoarece în urmă cu trei săptămâni, a alergat 41 de ore 247 km la Backyard Ultra Extremadura în Spania, unde a stabilit un nou recod pentru România,  Sorin  a reușit să exceleze și de această dată atât din punct de vedere  mental, cât și fizic, depășind durerile care începuseră să apară după 17 ore de competiție, pentru ca la final să se poată bucura pe podium, așa cum o face de fiecare dată în competițiile la care participă.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.