Din Arad Ultima oră
Crucea Roșie Arad, în continuare alături de cei afectați de pandemia de coronavirus
Crucea Roșie Arad, în continuare alături de cei afectați de pandemia de coronavirus
23/03/2020 ⋅ 1 comentarii

Peste două tone de iaurt au fost donate zilele trecute, prin intermediul Crucea Roșie filiala Timiș, către filiala de Cruce Roșie Arad. Donațiile sunt destinate persoanelor care sunt afectate în această perioadă de pandemia de coronavirus. 

În primul rând au fost vizitați cei care oferă ajutor în prima linie: ISU ARAD, SCJU ARAD-UPU, Ambulanța, dar și cei care în această perioadă sunt afectați de pandemie: DGASPC Arad, Centrul de noapte din Arad, copiii care sunt în diferite centre și alte ong-uri din Arad.

Astăzi, 23 martie, voluntarii arădeni au continuat distribuția iaurturilor către asociațiile care au în grijă copii, dar și pregătirea pungilor cu materiale de primă necesitate pentru cei aflați în carantină.

”Continuăm să fim aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Astăzi a continuat distribuția de iaurturi către alte asociatii care au în grijă copii și totodată am continuat pregătirea pungilor cu materiale de primă necesitate pentru cei aflați în carantină”

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

23.03.2020 16:52
Kocsis pavwl
Daca va pot ajuta sa nu ezitati sa imi spuneti.respect