Din Arad Ultima oră
Soare, zâmbete și culoare în Parcul Eminescu la Ziua Porților Deschise organizată de Jandarmeria Arad
Soare, zâmbete și culoare în Parcul Eminescu la Ziua Porților Deschise organizată de Jandarmeria Arad
31/03/2024 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă, 30 martie a.c., între orele 10.00-13.30, Jandarmeria Arad a organizat „Ziua Porților Deschise”, în Parcul “Mihai Eminescu”, din municipiul Arad.

Jandarmii arădeni au  prezentat tehnica auto și mijloacele din dotarea inspectoratului folosite pe timpul executării misiunilor, precum și elemente de armament, care au fost explicate pentru toți cei prezenți.

Totodată cei prezenți și interesați de oferta educațională a instituțiilor militare de învățământ au primit toate informațiile necesare de la specialiști de resurse umane.

Copiii cu vârsta între 07-14 ani au participat la un concurs, la sfârșitul căruia primii trei clasați au fost premiați cu diplome și trofee.

Startul activității a fost marcat printr-un moment pregătit de luptătorii de la Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă.

„Ne-am bucurat împreună cu cei prezenți la activitate, de momente frumoase împreună! Le mulțumim copiilor, pentru bucuria de pe chipul lor! Ne-am fi dorit să petrecem mai multe ore împreună, însă dinamica misiunilor de astăzi, ne direcționează către dispozitivul de ordine și siguranță publică creat special în această zi pentru manifestările din spațiul public unde obiectivul nostru principal este siguranța dumneavoastră!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei arădene.

Activitatea din Parcul Eminescu a fost organizată în contextul „Zilei Jandarmeriei Române”, sărbătorită în fiecare an, în ziua de 03 aprilie.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.