Național Social Cultură Ultima oră
Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc, cetăţeni de onoare ai municipiului Ploieşti
Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc, cetăţeni de onoare ai municipiului Ploieşti
28/03/2024 ⋅ 0 comentarii

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, 27 martie, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local.

Tilurile le-au fost conferite celor doi actori pentru întreaga lor activitate, "în semn de recunoaştere a geniului artistic şi a imensei influenţe pe care o au asupra culturii româneşti".

"Având în vedere că domnul Victor Rebengiuc a anunţat că anul 2024 este anul său de retragere, ultimul an în care va apărea pe scenă, avem în această seară, la Filarmonica Paul Constantinescu, un eveniment inedit atât cu domnul Victor Rebengiuc, cât şi cu doamna Mariana Mihuţ, un dialog între cei doi în care povestesc practic istoria lor, rolurile pe care le-au jucat şi momente inedite din acestea. E un eveniment deschis publicului începând cu ora 18,00, unde vom şi acorda cele două diplome de onoare", a afirmat consilierul local Radu Simionescu, manager al programului Ploieşti#LetsPLAY Capitala Tineretului din România 2024.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.