Național Din Arad Social Ultima oră
Ierarhii arădeni i-au binecuvântat pe polițiști de ziua lor
Ierarhii arădeni i-au binecuvântat pe polițiști de ziua lor
25/03/2024 ⋅ 0 comentarii

Luni, 25 martie, în ziua praznicului Bunei Vestiri, Ierarhii arădeni, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Timotei și Preasfințitul Părinte Episcop Vicar Emilian Crișanul, i-au binecuvântat pe polițiștii din Cetatea Aradului. Deloc întâmplătoare această rugăciune de binecuvântare, având în vedere că astăzi este și Ziua Poliției Române, pe al cărei drapel se află, de altfel, simbolul Bunei Vestiri. 

La împlinirea celor 202 ani de atestare documentară a Poliției Române, polițiștii  Inspectoratului de Poliție Județean Arad au participat la evenimentul festiv organizat la Palatul Cultural, unde 149 dintre ei au fost avansați în gradul următor, iar celor care au avut rezultate deosebite în competițiile sportive ori s-au remarcat în activitatea profesională, fiindu-le înmânate diplome și cupe.

Atmosfera a fost întregită de prezența celor doi Ierarhi , care, de acolo, de pe scena filarmonicii arădene au înălțat o rugăciune pentru toți cei care  veghează la liniștea și siguranța cetății, rugântu-L pe Dumnezeu să îi întărească în acțiunile lor, felicitându-i pentru întreaga activitate și mulțumindu-le totodată pentru frumoasa colaborare și comuniune de pe parcursul anului. 

De asemenea, Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad i-a felicitat pe toți cei prezenți pentru rezultatele obținute până acum.

La mulți ani tuturor polițiștilor arădeni!

La mulți ani, Poliția Română!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.