Din Arad Ultima oră
TelVerde pentru vârstnicii din Arad vulnerabili și izolați la domiciliu în această perioadă
TelVerde pentru vârstnicii din Arad vulnerabili și izolați  la domiciliu în această perioadă
23/03/2020 ⋅ 0 comentarii

 În contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Direcția de Asistență Socială Arad va identifica, monitoriza și sprijini persoanele vârstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolați la domiciliu, pe raza municipiului Arad.

”Pe această cale Direcția de Asistență Socială Arad face apel către ONG-uri, societăți comerciale, dar și către societatea civilă să ne susțină în demersurile pe care le facem pentru a sprijini persoanele vărstnice de peste 65 de ani, fără aparținători, care sunt izolați la domiciliu și nu au posibilitatea să se aprovizioneze cu alimente. Asistenții sociali din cadrul instituției vor distribui alimentele pe care cei care doresc le pot dona, apelând Tel verde: 0787-806.562, începând de luni, 23.03.2020, între orele 8-20. În această situație de criză, facem apel la societatea civilă arădeană să sprijine instituțiile implicate, iar dacă identifică persoane aflate în izolare la domiciliu, cu vârsta de peste 65 de ani, fără aparținători, să ne sesizeze la Tel verde: 0787-806.562, începând de luni, 23.03.2020.” a declarat directorul DAS Arad, Oana Pârvulescu

Tel verde va putea fi apelat de luni până vineri, între orele 8-20, pentru persoanele din municipiul Arad.

Pentru persoanele vârstnice din județul Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, pune la dispoziție Tel verde: 0257-983 începând de luni, 23.03.2020.

Tel verde va putea fi apelat de luni până vineri, între orele 8-20, pentru persoanele din județul Arad.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.