Național Ultima oră
Medeea Zafiris, campioană și vicecampioană națională la karate
Medeea Zafiris, campioană și vicecampioană națională la karate
12/03/2024 ⋅ 0 comentarii

Medeea Zafiris, elev sergent la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza, este campioană și vicecampioană națională la karate, după un parcurs foarte bun la Campionatul Național de Karate Skdun 2024, desfășurat la Voluntari, în sala Gabriela Szabo, în perioada 9-10 martie 2024.

Noile rezultate excelente obținute de Medeea Zafiris nu fac altceva decât să demonstreze dedicarea și talentul ei, munca din spatele acestor medalii strălucitoare obținute sub îndrumarea antrenorului ei: 

  • Locul I - Kumite individual shobu ippon 16-17 ani;
  • Locul I - Kumite individual shobu sanbon 16-17 ani;
  • Locul II - Kata individual DAN 16-17 ani.

     Încă din clasa a IX-a, de când a îmbrăcat uniforma militară, tânăra cantemiristă a arătat nu e puține ori că acolo unde este pasiune și determinare, performanțele sunt posibile. Are în palmares trofee adjudecate la nivel mondial, european și național, titluri de care este foarte mândră.

     „Medeea este o sportivă desăvârșită, pe lângă karate, evidențiindu-se și cu echipa de handbal a colegiului, este un militar destoinic și o elevă care este preocupată să obțină rezultate deosebite la învățătură, dar și să participe la activități extracurriculare. Perseverentă, conștiincioasă și ambițioasă, Medeea este un exemplu pentru noi toți. Felicitări, Medeea, și mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" de la Breaza


Foto: Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.