Din Arad Ultima oră
Rectorul UVVG Arad a demarat recrutarea voluntarilor pentru camerele de gardă și unitățile de primiri urgențe
Rectorul UVVG Arad a demarat recrutarea voluntarilor pentru camerele de gardă și unitățile de primiri urgențe
20/03/2020 ⋅ 1 comentarii

Rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, prof.univ.dr. Coralia Cotoraci, a demarat recrutarea voluntarilor care vor sprijini activităţile din cadrul camerelor de gardă şi unităţilor de primiri urgenţe în funcție de evoluţia infecţiilor cu noul coronavirus.

Încă dinainte de a apărea Ordinul Comandamentului Pentru Situații de Urgenţă, studenţii Universităţii de Vest ”Vasile Goldiş” din Arad s-au oferit ca voluntari. Ordinul Comandamentului Pentru Situații de Urgenţă stipulează necesitatea recrutării studenţilor pentru camerele de gardă şi unităţile de primiri urgenţe. La UVVG Arad, un număr de aproximativ 100 studenţi s-au înscris in programul de voluntariat, listele cu aceștia urmând sa fie înaintate către DSP. Recrutarea s-a făcut prin reprezentanții studenţilor.

Rectorul Universităţii de Vest ”Vasile Goldiş” din Arad a reacţionat prompt pentru a veni în ajutorul semenilor încă de la debutul pandemiei. Prof.univ.dr. Coralia Cotoraci a pus la dispoziţia autorităţilor din Arad locaţia pentru carantină în afara localităţii. De asemenea 100 studenţi voluntari din cadrul universităţii, de la specializările Medicină şi Psihologie oferă suport persoanelor vârstnice.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

25.03.2020 17:42
Cata P
Daca tot ii bagati in fata pe rezidenti ca voluntari macar sa le dati si post dupa aia si sa eliminati toti martalogii care stau lipiti de scaun fara sa aiba vreun folos in SJA !!!