Național Ultima oră
Mesajul echipajului navei militare ”Viceamiral Constantin Bălescu”, aflat la peste 1.000 de mile marine depărtare de casă
Mesajul echipajului navei militare ”Viceamiral Constantin Bălescu”, aflat la peste 1.000 de mile marine depărtare de casă
20/03/2020 ⋅ 0 comentarii

Aflat la peste 1.000 de mile marine depărtare de casă, echipajul navei militare „Viceamiral Constantin Bălescu”, care se află la comanda unei grupări navale NATO, în Marea Mediterană, are un mesaj pentru țară, pentru cei de acasă: România, fii puternică!

Noi suntem în #misiune pentru voi. Voi rămâneți #acasă pentru noi! - mesajul echipajului navei militare „Viceamiral Constantin Bălescu”, care se află la comanda unei grupări navale NATO, în Marea Mediterană 

Noi suntem la peste 1.000 de mile marine depărtare de casă și arborăm cu mândrie, la catarg, Tricolorul României 🇷🇴 alături de drapelul #NATO. Voi rămâneți uniți și protejați-vă unii pe alții!

Noi suntem cu sufletul și cu gândul lângă toți cei dragi, lângă românii și eroii care luptă cu coronavirusul. Voi puteți combate răspandirea virusului, aplicând măsurile de prevenire!

Noi ne-am fi dorit să fim acasă cu familiile noastre, dar am jurat să fim în slujba țării. Voi bucurați-vă de momentele frumoase alaturi de cei dragi, în casă, și ocrotiți țara, respectând măsurile impuse!

Noi, prin activitățile desfașurate, contribuim la asigurarea măsurilor de securitate colectivă a Alianței Nord Atlantice și demonstrăm solidaritatea României și a partenerilor NATO. Voi adaptați o conduită socială responsabilă, în vederea prevenirii răspândirii COVID-19, demonstrându-vă astfel solidaritatea cu cei care luptă cu inamicul fără chip!

Noi suntem militarii români aflați la comanda grupării navale NATO de luptă împotriva minelor marine Standing NATO Mine Counter Measures Group Two - SNMCMG2 și răspundem de menținerea capacității de reacție imediată a NATO și a nivelului de interoperabilitate dintre aliați. Voi sunteți cetățeni români, iar în îndatoririle voastre se află și responsabilitatea față de țară, exercitarea cu bună credință a drepturilor și a libertăților cetățenești!

Cu TOȚII suntem #ROMÂNIA și avem misiunea și datoria de a ne proteja țara și pe cei dragi!”

#RomâniaFiiPuternică #PM274 #SNMCMG2

 

Corespondență transmisă de ofițerul de relații publice al SNMCMG-2, căpitan Nicoleta Burlacu 🖋📷

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.