Național Life Ultima oră
Din toată inima pentru TEAM ROMANIA! Voltaj a lansat o melodie dedicată sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Din toată inima pentru TEAM ROMANIA! Voltaj a lansat o melodie dedicată sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024
23/02/2024 ⋅ 0 comentarii

Din toată inima pentru TEAM ROMANIA! Trupa Voltaj a lansat o melodie dedicată sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.


Munca susținută, determinarea, curajul de a lupta, sunt valorile comune ale componenților Echipei Olimpice ”Team Romania” care vor concura sub culorile roșu, galben și albastru la Jocurile Olimpice de la Paris.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerii săi, susține 100% sportivii care ne vor reprezenta țara și își propune ca  inspirat de cuvintele motivaționale ale melodiei proaspăt lansate de formația Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forță, dorință de victorie.

Piesa “Din toată inima pentru Team Romania” păstrează vibe-ul fresh și ritmat cu care trupa Voltaj și-a obișnuit fanii, iar videoclipul are ca protagoniști chiar sportivi ai Team Romania. 

Voltaj va cânta live în premieră noua piesa și va prezenta noul videoclip în primul sau concert din 2024, în seara zilei de 23 februarie, la Hard Rock Café București, având ca invitați speciali pe sportivii din Team Romania, dar și oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Fiecare participare la o întrecere olimpică arată că olimpismul este mai mai mult decât o competiție, este o stare de spirit, căci sportul unește și educă oamenii în cel mai curat spirit al fair-play-ului. Suntem încântați de dorinta formației Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesă atât de emoționantă, cântată din toată inima, împreună cu sportivii noștri, care au răspuns cu entuziam aceastei provocări. Acum, cu ajutorul Voltaj și Romania for Gold, românii sunt îndemnați să fie aproape de echipa olimpică și mai ales să-i susțină pe sportivii care ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #toțipentru1, #toțipentruTeamRomania.  ”Mai repede, mai sus, mai puternici împreună” este motto-ul olimpic, un îndemn pentru sportivi, dar și pentru susținători deopotrivă!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Efortul uriaș, pasiunea și determinarea cu care acești sportivi se antrenează și luptă zi de zi pentru România ne-au inspirat să ne implicăm cu mare enuziasm în acest proiect. Am fost încântați și, totodată, onorați de cum a fost primită propunerea de către Comitetul Olimpic, dar și de campionii care au participat alături de noi la filmările videoclipului. Suntem convinși că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noștri, care ne-au mărturisit că îi motivează. Sperăm să-i inspire pe cât mai mulți români, în special pe tineri să vină către sport și, desigur, să susțină Team Romania din toată inima”, a declarat Călin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Realizarea acestui proiect a fost posibilă prin proiectul Romania for Gold. 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.